Kia

E-Niro Executiveline

Bouwjaar
2020
Kilometerstand

10

Transmissie

Automaat

Brandstof

Elektrisch

Kleur

Divers

Leaseprijs vanaf

€ 590 ,- excl. btw

o.b.v.

Meer informatie over de auto

De geheel nieuwe Kia e-Niro is het eerste volledig elektrische crossover bedrijfsvoertuig geproduceerd door Kia. Met een actieradius van 455 kilometer (282 mijl) op de gecombineerde WLTP-cyclus combineert de volledig elektrische Kia e-Niro rijplezier, opvallend design, crossover-nut en een emissievrije aandrijflijn – om een van de meest capabele elektrische voertuigen te creëren die wereldwijd te koop zijn.

De Kia e-Niro neemt een unieke positie in de markt in als een volledig elektrische crossover, met intelligente verpakking, hoge bruikbaarheid en een langeafstands driving range. Kopers zullen ook profiteren van een reeks speciale technologieën voor elektrische voertuigen (EV) in de auto, nieuwe veiligheidsfuncties en een opvallend exterieur- en interieurontwerp.

Emilio Herrera, Chief Operating Officer van Kia Motors Europe, merkte op: “Een combinatie van cool crossover-ontwerp en geavanceerde aandrijflijnen leidde in 2018 tot 45.255 Niro-verkopen in heel Europa en meer dan 9.000 jaar tot nu toe in 2019, waardoor het een van onze best verkochte modellen is. De jaarlijkse verkoop van elektrische voertuigen in heel Europa zal dit jaar naar verwachting oplopen tot 200.000, oplopend tot bijna een miljoen eenheden tegen het einde van 2022, terwijl de crossover-markt naar verwachting ook de komende jaren zal blijven groeien. De e-Niro is een duidelijke demonstratie van de vooruitgang die Kia heeft geboekt bij het leveren van comfortabele, praktische en leuke voertuigen die voorop lopen in emissievrij rijden.”

De nieuwe Kia e-Niro voegt zich bij bestaande Hybride en Plug-in Hybrid varianten van de auto – waarvan er sinds de introductie van de Niro in 2016 wereldwijd meer dan een kwart miljoen zijn verkocht. Tot op heden is Europa goed voor meer dan 100.000 verkopen van de hybride crossover.

Wij vinden jouw nieuwe leaseauto

Staat jouw droomauto niet tussen ons aanbod? Wij gaan graag voor je opzoek naar jouw droomauto. Plaats jouw zoekopdracht, dan gaan wij voor je opzoek! 

Maak direct een afspraak

Wil je graag een afspraak om jouw wensen persoonlijk met ons door te nemen? maak dan direct een afspraak.

All2 Lease
Staalsteden 34
7547 TA Enschede
All2 Lease
Staalsteden 34 7547 TA Enschede
info@all2lease.com

Wil jij graag elektrisch rijden?

Bij elektrisch rijden hoort je eigen laadoplossing. Wij helpen je graag met het realiseren van je eigen laadoplossing aan huis of kantoor.

All2 Lease
Staalsteden 34
7547 TA Enschede
All2 Lease
Staalsteden 34 7547 TA Enschede
info@all2lease.com

Operationele lease

Vul onderstaande gegevens in zodat wij u een maatwerk offerte kunnen sturen.

E-Niro Executiveline