Audi

e-tron 55 Sportback

Bouwjaar
2021
Kilometerstand

1200 km

Transmissie

Automaat

Brandstof

Elektrisch

Kleur

Daytona grijs

Leaseprijs vanaf

€ 900 ,- excl. btw

o.b.v.

Operational lease

Meer informatie over de auto

De basis voor een zo soepel mogelijke overgang naar elektrisch rijden voor Audi-klanten is zeer succesvol gelegd door de e-tron met zijn onmiskenbare SUV-silhouet en gemakkelijk te doorgronden functionaliteit – nu is het podium ingesteld op gedurfdere en nog onderscheidendere variaties op het thema, te beginnen met de nieuwe Audi e-tron Sportback.

Met zijn coupé-geïnspireerde daklijn en prestatiegerichte specificatie snijdt de nieuwe vijfdeurs Sportback een nog doelgerichter cijfer dan zijn tegenhanger, opmerkelijk als Europa’s best verkochte premium elektrische SUV, maar zijn focus op verfijning, efficiëntie en de toepassing van geavanceerde technologie met optimale eenvoud is niet minder acuut. De nog expressievere e-tron zal zijn Britse debuut maken als een 55 quattro met een 95kWh-batterij, een piek elektrisch vermogen van 300 kW en een bereikcapaciteit tot 241 mijl, maar een nieuwe lead-in 50 quattro-versie met capaciteit en output die enigszins is teruggebracht tot 71 kWh en 230 kW wordt deze week ook aangekondigd en zal in het najaar te bestellen zijn.

“De originele e-tron is slim bedacht omdat het transformatieve technologie leverde aan Audi-klanten in een vertrouwde, vriendelijke vorm waarmee ze gemakkelijk aan boord konden komen”, aldus directeur van Audi UK Andrew Doyle. “Nu de SUV heeft bewezen dat geëlektrificeerde Audi-modellen met al hun milieu- en efficiëntievoordelen comfortabel kunnen worden ondergebracht in het dagelijks leven in ruil voor heel weinig compromis ten opzichte van hun ICE-tegenhangers, is de tijd rijp voor de Sportback om een iets gedurfdere kijk op het concept te bieden.”

Wij vinden jouw nieuwe leaseauto

Staat jouw droomauto niet tussen ons aanbod? Wij gaan graag voor je opzoek naar jouw droomauto. Plaats jouw zoekopdracht, dan gaan wij voor je opzoek! 

Maak direct een afspraak

Wil je graag een afspraak om jouw wensen persoonlijk met ons door te nemen? maak dan direct een afspraak.

All2 Lease
Staalsteden 34
7547 TA Enschede
All2 Lease
Staalsteden 34 7547 TA Enschede
info@all2lease.com

Wil jij graag elektrisch rijden?

Bij elektrisch rijden hoort je eigen laadoplossing. Wij helpen je graag met het realiseren van je eigen laadoplossing aan huis of kantoor.

All2 Lease
Staalsteden 34
7547 TA Enschede
All2 Lease
Staalsteden 34 7547 TA Enschede
info@all2lease.com

Operationele lease

Vul onderstaande gegevens in zodat wij u een maatwerk offerte kunnen sturen.

e-tron 55 Sportback