BMW

330i Touring M-Sport

Bouwjaar
2021
Kilometerstand

3.000/10.000

Transmissie

Automaat

Brandstof

Benzine

Kleur

Divers

Leaseprijs vanaf

€ 675 ,- excl. btw

o.b.v.

Operational lease

Meer informatie over de auto

De BMW 3-Serie Touring belichaamt al meer dan 40 jaar het concept van sportief rijplezier in de wereldwijde premium middelgrote klasse. Met een dynamisch ontwerp, wendbare wegligging, uitzonderlijke efficiëntie en innovatieve uitrustingskenmerken, neemt het de kenmerkende kenmerken van een BMW en zet het volume enkele inkepingen hoger. De sedan vertegenwoordigt niet alleen de kern van het BMW 3-serie assortiment (waarvan er nu wereldwijd meer dan 15 miljoen zijn verkocht), maar ook de hartslag van het merk BMW.

Toen de eerste BMW 3-serie in 1975 werd gelanceerd, bracht het tegelijkertijd een nieuw soort auto tot leven; het sport sedan-concept ondersteunde de opkomst van de 3-serie om het meest succesvolle model van BMW te worden – een status die het tot op de dag van vandaag behoudt. In de loop van zijn zes modelgeneraties tot nu toe is de BMW 3-serie uitgeroepen tot ’s werelds best verkochte premium auto, leidde hij de weg voor hoogwaardige aandrijflijn- en chassistechnologie en verdiende hij een reputatie als pionier van technologische innovaties in het middelgrote segment.

Deze nieuwste editie van de auto ziet BMW voortbouwen op de sportieve traditie van de 3-serie, wiens prestaties in de racecompetitie het zoveel extra pluimen hebben opgeleverd. De zevende generatie van de sportsedan zet het spel opnieuw voort op het gebied van rijdynamiek, om nog maar te zwijgen van premium kwaliteit en innovatie, in het middelgrote segment.

Wij vinden jouw nieuwe leaseauto

Staat jouw droomauto niet tussen ons aanbod? Wij gaan graag voor je opzoek naar jouw droomauto. Plaats jouw zoekopdracht, dan gaan wij voor je opzoek! 

Maak direct een afspraak

Wil je graag een afspraak om jouw wensen persoonlijk met ons door te nemen? maak dan direct een afspraak.

All2 Lease
Staalsteden 34
7547 TA Enschede
All2 Lease
Staalsteden 34 7547 TA Enschede
info@all2lease.com

Wil jij graag elektrisch rijden?

Bij elektrisch rijden hoort je eigen laadoplossing. Wij helpen je graag met het realiseren van je eigen laadoplossing aan huis of kantoor.

All2 Lease
Staalsteden 34
7547 TA Enschede
All2 Lease
Staalsteden 34 7547 TA Enschede
info@all2lease.com

Operationele lease

Vul onderstaande gegevens in zodat wij u een maatwerk offerte kunnen sturen.

330i Touring M-Sport