Polestar

2 Standard Range

Bouwjaar
2021
Kilometerstand

10

Transmissie

Automatisch

Brandstof

Elektrisch

Kleur

Divers

Leaseprijs vanaf

€ 730 ,- excl. btw

o.b.v.

Operational lease

Meer informatie over de auto

Polestar heeft de volgende stap gezet in zijn ontwikkeling als het merk voor elektrische prestaties met de onthulling van de nieuwe Polestar 2. Polestar 2 is de nieuwe volledig elektrische fastback die elektrische performanceauto’s naar een breder en steeds progressiever publiek brengt. Het biedt avant-gardistisch design en een unieke klantervaring in het premium compacte elektrische segment. Polestar 2 is de eerste elektrische auto die op de markt concurreert rond de Tesla Model 3, met het assortiment vanaf een richtprijs van 39.900 euro. Voor de eerste 12 maanden van de productie is de richtprijs van de lanceringseditie 59.900 euro.

“Polestar 2 is onze eerste volledig elektrische auto en eerste volumemodel. Alles is ontworpen en ontworpen met passie en toewijding. Als een elektrisch prestatiemerk en door de aanstaande lancering van een portfolio van volledig elektrische auto’s, is Polestar vastbesloten om de wereldwijde luchtkwaliteitsuitdagingen aan te pakken. Polestar levert elektrische prestatieauto’s die geweldig zijn om te bezitten en te rijden”, zegt Thomas Ingenlath, Chief Executive Officer van Polestar.

Polestar 2 is een premium vijfdeurs fastback met twee elektromotoren en een batterijcapaciteit van 78 kWh die een doelbereik van 500 km mogelijk maakt, gebaseerd op het aanpasbare Compact Modular Architecture-platform (CMA) van Volvo Car Group. Het 27-module accupakket is geïntegreerd in de vloer en draagt bij aan de stijfheid van het chassis en verbetert het geluidsniveau, de trillingen en de hardheid van de auto (NVH) – het weggeluid is met 3,7 dB verminderd in vergelijking met een traditioneel chassis. Polestar zal de belangrijke vraag van het opladen van Polestar 2 beantwoorden met een slimme, handige en uitgebreide aanpak. Met een verbonden digitale oplossing die zowel in de auto als op mobiele apparaten beschikbaar is, zet Polestar strategische samenwerkingen op om Polestar 2-eigenaren gemakkelijke en probleemloze toegang te geven tot ’s werelds grootste openbare laadnetwerken.

Voor Polestar ligt de prestaties ten grondslag aan de hele rijervaring. De elektrische aandrijflijn met vierwielaandrijving in Polestar 2 produceert 300 kW (408 pk) en 660 Nm (487 lb-ft). Dit vertaalt zich in een acceleratietijd van 0-100 km/h van minder dan 5 seconden.

Het standaard dynamische chassis kan worden verbeterd door het Performance Pack dat de rijdynamiek verbetert met Öhlins-dempers, Brembo-remmen en unieke 20-inch gesmede wielen. Polestar’s kenmerkende gouden veiligheidsgordels, remklauwen en klepdoppen maken de prestatievisuals compleet.

Polestar 2 benadrukt de technologische speerpuntrol die Polestar speelt binnen de Volvo Car Group en is een van de eerste auto’s ter wereld die een infotainmentsysteem met Android insluit. De Android-backbone biedt een solide en aanpasbare digitale omgeving voor apps en voertuigfuncties om naast elkaar te bestaan en brengt voor het eerst ingesloten Google-services naar een auto – waaronder de Google Assistent, Google Maps met ondersteuning voor elektrische voertuigen en de Google Play Store. Natuurlijke spraakbesturing en een nieuw 11-inch touchscreen brengen de nieuwe interface tot leven.

Phone-as-Key-technologie maakt autodelen en een meer geïntegreerde eigendomservaring mogelijk, evenals de verbonden diensten van Polestar, zoals ophalen en bezorgen. Het stelt Polestar 2 ook in staat om de bestuurder bij nadering te voelen. Slimme functies zoals vergrote graphics in het instrumentenpaneel stellen de bestuurder in staat om gemakkelijk de oplaadstatus en het bereik te zien voordat hij de auto betreedt. Polestar 2 kan ook de volgende zet van de bestuurder vooraf bepalen om een naadloze ervaring te creëren met een voorbereide cabine en een snelle startvolgorde.

Maximilian Missoni, head of Design bij Polestar: “We hebben besloten om iets anders in het segment te brengen. Ons avant-gardistische ontwerp is geëvolueerd van Polestar 1 naar een edgier, gedurfder statement. We hebben ook een standaard veganistisch interieur ontworpen met progressief textiel dat het vooruitstrevende publiek zal aanspreken dat zich zal abonneren op Polestar 2.”

Design-led functies omvatten Pixel LED-koplampen en nabijheidsverlichting die een unieke welkomstsequentie mogelijk maken, Polestar’s nu kenmerkende frameloze zijspiegels en het unieke verlichte Polestar-logo, dat wordt weerspiegeld op het panoramische glazen dak van de auto.

Net als alle Polestar-auto’s is Polestar 2 alleen online te bestellen. De richtprijs voor de lanceringsversie van Polestar 2 is 59.900 euro met abonnementsprijzen die op een later tijdstip moeten volgen. Pre-orders zijn open op polestar.com. De productie van Polestar 2 begint begin 2020 in China voor wereldwijde markten in zowel links- als rechtse aandrijving.

Polestar 2 zal zijn eerste publieke optreden maken op de 2019 Geneva International Motor Show in maart en vervolgens beginnen aan een wereldwijde roadshow in Europa, Noord-Amerika en China in 2019. Polestar 2 zal ook beschikbaar zijn in een netwerk van binnenkort te openen Polestar Spaces die fysieke kijk- en testritmogelijkheden zullen bieden.

De eerste lanceringsmarkten zijn China, de Verenigde Staten, Canada, België, Duitsland, Nederland, Noorwegen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Andere markten worden overwogen voor toekomstige expansie.

Wij vinden jouw nieuwe leaseauto

Staat jouw droomauto niet tussen ons aanbod? Wij gaan graag voor je opzoek naar jouw droomauto. Plaats jouw zoekopdracht, dan gaan wij voor je opzoek! 

Maak direct een afspraak

Wil je graag een afspraak om jouw wensen persoonlijk met ons door te nemen? maak dan direct een afspraak.

All2 Lease
Staalsteden 34
7547 TA Enschede
All2 Lease
Staalsteden 34 7547 TA Enschede
info@all2lease.com

Wil jij graag elektrisch rijden?

Bij elektrisch rijden hoort je eigen laadoplossing. Wij helpen je graag met het realiseren van je eigen laadoplossing aan huis of kantoor.

All2 Lease
Staalsteden 34
7547 TA Enschede
All2 Lease
Staalsteden 34 7547 TA Enschede
info@all2lease.com

Operationele lease

Vul onderstaande gegevens in zodat wij u een maatwerk offerte kunnen sturen.

2 Standard Range